Fysiurgisk massage
 
Jeg er uddannet fysiurgisk massør ved Dansk Akademi for kropsterapi, hvor massage teknikken på skolen er baseret på triggerpunkt teorien. 
Derudover har jeg udvidet kursus i Triggerpunkt massage på samme skole.

Generelt gør massage meget godt for krop og sjæl. Helbreder, afstresser, frigører endofiner og energier i kroppen.
 
Fysiurgisk massage er det man forbinder med traditionel massage, en dybdegående behandlende massage, som løsner op i anspændt muskelvæv og sætter gang i blodcirkulationen.
Muskulaturen bliver løsnet, gennemarbejdet og visse skader kan behandles eller helningsprocessen hjælpes på vej.

Flere forskellige massageteknikker/greb bruges i denne form for massage og man kommer virkelig i dybden.

Ved massage øges blod gennemstrømningen og dermed øges lymfedræningen også, det bevirker at affaldsstofferne ledes væk fra musklerne og renses ud. Det øger bevægelighed, smidighed og fleksibiliteten i muskler, sener og led.

Massage styrker immunforsvaret og virker smertestillende, da det er kendt at kroppen udskiller endorfiner ved massage. (Endorfiner er kroppen eget morfinstof)

Restitutions tiden efter skader eller ekstreme sports udfoldelser bliver forkortet ved massage, da musklerne får hjælp til øget blodcirkulation, som så udrenser affalds stoffer og tilfører næringsstoffer.
Derved kan arvæv, ledbånds- og fiberskader reduceres betydeligt.
Massage kan behandle specifikke livsstilsrelaterede problemer: musearm, golfalbue, spændingsrelateret hovedpine, iskiassmerter, overbelastningsskader, hold i nakke m.m
Derudover er massage afstressende og giver ro i sindet. Det giver overskud til at opfange nye stress-signaler og reagere hensigtsmæssigt.
Massage giver en stor oplevelse af velvære, egen pleje og øger bevidstheden mellem krop og sjæl.
 
Ring (+45) 2225 4432 for tidsbestilling